teisipäev, 2. märts 2010

Omaloomingunurk V

Tänaseks oli kodus kirjutada jutuke lõpuni. Lapsed suhtusid oma töösse mitmeti: mõni kirjutas vaid  ühe lause jutu algusele juurde, mõni laps aga kirjutas põneva loo, mida ka teistel huvitav lugeda. 

Madis kirjutas sellise loo:
Triin magab ja näeb und. Liis loeb raamatut. Siim ja Kelli hullavad klassis. Äkki ilmub õpetaja Aime uksele. Ta on väga kuri. Siim ja Kelli saavad pahandada. Veel näeb Triin unes, et Liisi raamat räägib. Raamat räägib lugu kolmest põrsakesest. Äkki muutub Triin ise üheks põrsakeseks ja hunt sööb ta ära. Siis ärkab Triin üles. "Oli alles unenägu,"pomiseb Triin.

Artur Lauri lugu sai selline:
Triin magab ja näeb und. Siim ja Kelli hullavad klassis. Liis loeb raamatut. Äkki ilmub õpetaja Aime uksele. Ta läheb laua juurde ja istub oma toolile laua otsas. Siimul ja Kellil laseb ta mõned tiirud uisutada. Liisil palub ta põrandal raamatut edasi lugeda. Lõpuks võtavad  nad kõik padjad ja jäävad magama.


Agnese leidis sellise lahenduse:
Triin magab ja näeb und. Siim ja Kelli hullavad klassis. Liis loeb raamatut. Äkki ilmub õpetaja Aime uksele. Tal on tõsine ilme näol. Lapsed vaatavad, mis nüüd juhtub. Siis hüüab õpetaja Aime: "Kes tahab kommi?" Lapsed hüüavad kooris: "Meie ei taha kommi!" Õpetaja Aime muigab ja sööb kõik kommid üksi ära. Triin ärkab ja ütleb emale: " Ma tahan kommi."

glitter-graphics.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar